Opolskie Rules!!!
Moderator: Moderatorzy
- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
- Kontakt:
Re: Opolskie Rules!!!
m2m chyba pytała o statystystyki gwiazdek w oparciu o województwa. Inczej mówiąc stosunek rekomendowanych do wszystkich. Taka statystyka opisywała by ogólna jakość skrzynek na danym terytorium. Takiej statystyki nie ma. Widze tutaj pole do popisu dla naszego naczelnego skryby Żywca.
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.
- Żywcu
- Forumator
- Podziękował;: 61 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
- Kontakt:
Na szybko udało mi się zrobić ranking rekomendacji przyznanych Żywcowi w województwach.Doc_with_the_dog pisze:Takiej statystyki nie ma. Widze tutaj pole do popisu dla naszego naczelnego skryby Żywca.
Jestem mile zaskoczony bo opolskie prowadzi
- ronja
- Forumator
- Podziękował;: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 62 razy
Wiedziałem, że czas przyniesie rozwiązanie. Otóż my nie na ilość, a na jakość idziemy. A wiadomo: towar dobry i w małej ilości wzbudza pożądanie u klienta, dzięki czemu będzie miał większą radość z jego zdobyciaŻywcu pisze:Nie wymyślaj, kesze zakładaj - może jeszcze dacie radęronja pisze:... ale coś się wymyśli
Zgrabnie wyszło, nieprawdaż ?
- cichy
- Forumator
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Nasze kesze są przemyślane, i zakładane w miejscach wartych obejrzenia przez co są wartościowe i sprawia nam radość ich podejmowanie. Dziś przeszedłem się po keszach razem z synem i sprawiło nam to dużą przyjemność. Mogłem mu poopowiadać o naszym mieście, wydarzeniach, historii.
Opowiadałem mu o tym wszystkim właśnie przez te kesze.
Opowiadałem mu o tym wszystkim właśnie przez te kesze.
- Żywcu
- Forumator
- Kontakt:
Zgrabnie, zgrabnie... - w tym dajecie radęronja pisze:Zgrabnie wyszło, nieprawdaż ?
- Stryker
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Eeetam, grupa wzajemnej adoracji, gwiazdkami się wymieniają co weekend :>Żywcu pisze:Zgrabnie, zgrabnie... - w tym dajecie radęronja pisze:Zgrabnie wyszło, nieprawdaż ?
- ronja
- Forumator
Znaczy się chciałeś napisać, że doceniamy wkład pracy i piękno skrzynek ? Dziękujemy, zrozumieliśmy mimo pokrętnej formy literackiejStryker pisze:Eeetam, grupa wzajemnej adoracji, gwiazdkami się wymieniają co weekend :>
Może zrobię coś specjalnego dla Żywca. Jak nie machnie FTF-a, to straci keszerską legitymację do narzekania, że Wielkopolska zawsze wyprzedza Opolskie
- Żywcu
- Forumator
- Kontakt:
Chyba nie..., a merytorycznie to aby skrzynki nowe powstawałyr00t7 pisze:zaraz to będziemy mieć milion statystyk i na co to komu ?
- Stryker
- Forumator
- Podziękował;: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Za późno - już mamy. A działać ma (i działa) motywująco - "wewnętrznie" mamy statystykę skrzynki/powiat, wystarczyło jednym napisać, że się wypstrykali a drugim, że ci pierwsi przecież nie mogą im podskakiwaćr00t7 pisze:zaraz to będziemy mieć milion statystyk i na co to komu ?
- ronja
- Forumator
Uznaliśmy, że nie możecie być na samym końcu i - jak przystało na dobrych kumpli - czekamy na WasŻywcu pisze:Ale fajnie dystans do wielkopolski maleje ...
A na marginesie: zmiany regulaminowe (-komercja) uwaliły mi pomysł na finał większej sprawy. Tak więc musisz poczekać na swojego FTF-a w WLKP.
- Żywcu
- Forumator
- Kontakt:
Superronja pisze: Uznaliśmy, że nie możecie być na samym końcu i - jak przystało na dobrych kumpli - czekamy na Was
Poczekajcie chwilę i razem na dolnośląskie ruszymy (po drodze podkarpackie do łyknięcia ), może do tego czasu Bedekkk się wypstryka i będzie łatwiej
BTW: na FTF mogę poczekać
- Doc_with_the_dog
- Forumator
- Podziękował;: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
- Kontakt:
No nie wątpię. Przecież zdarzało sie już FTFy z dłoni innym wyrywaćŻywcu pisze:na FTF mogę poczekać
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo.