"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."
Idźcie na GC i działajcie według z góry narzuconych zasad bo ta wolność (open) słabo wam wychodzi.
Konkluzja
Moderator: Moderatorzy
-
- Wyjadacz
- Podziękował;: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Re: Konkluzja
@krcr, ja chyba wiem o co chodzi, ale nie zamierzam tu wchodzić w jakieś dyskusje i wyjaśniać różnic pomiędzy prywatną firmą a społecznością, w której nikt nie ma takiej władzy, żeby powiedzieć "tak ma być, bo ja tak chcę".krcr pisze:Przynajmniej ja nie wiem nadal o co Ci chodzi
Mam za to inną "konkluzję". Proponuję założyć osobne, specjalne forum o nazwie np. "Pod mostem", przewidziane do wypowiadania się wszelkiej maści trolli, których główną działalnością jest jątrzenie, negowanie wszystkiego i atakowanie wybranych osób.
- krcr
- Wyjadacz
- Podziękował;: 53 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Masz rację. Ale uważam, że póki nie ma chamówy to można pisać o wszystkim.rapotek pisze: Mam za to inną "konkluzję". Proponuję założyć osobne, specjalne forum o nazwie np. "Pod mostem", przewidziane do wypowiadania się wszelkiej maści trolli, których główną działalnością jest jątrzenie, negowanie wszystkiego i atakowanie wybranych osób.
Póki nie lecą bluzgi i obraźliwe treści - niech ludzie piszą te posty. Dyskutujmy merytorycznie (nie zawsze potrzebnie).
Temu wypytuję Arisa, o co mu chodzi
- krystiant
- Forumator
- Podziękował;: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 76 razy
Też nie bardzo wiem o co chodzi... Czy to krytyka moderacji forum, czy zarządzania OC jako całości...
O ile chodzi o forum, to się czuję trochę winny, ale na swoją obronę mogę tylko napisać, że zanim widzę jakiś problem to jest już tak daleko posunięty, że nie bardzo wiem jak to dobrze wymoderować... Ale od pewnego czasu (po uwagach chyba ronji) staram się przynajmniej komentować swoje manipulacje na forum, jak np. przeniesienie tego wątku do hydeparku.
O ile chodzi o forum, to się czuję trochę winny, ale na swoją obronę mogę tylko napisać, że zanim widzę jakiś problem to jest już tak daleko posunięty, że nie bardzo wiem jak to dobrze wymoderować... Ale od pewnego czasu (po uwagach chyba ronji) staram się przynajmniej komentować swoje manipulacje na forum, jak np. przeniesienie tego wątku do hydeparku.
Poczytaj zanim się zapytasz
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13
Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów
Proszę o przemyślane wypowiedzi zgodne z REGULAMINEM FORUM a w szczególności z punktem 11, 12 i 13
Staram się zachowywać właściwe proporcje - znalezień więcej niż postów