Instrukcja znajduje się tutaj:
UPDATE: Link usunięty. Ta metoda została już wdrożona do głównej serwisu OC (odnośnik "Garmin (GPX + zdjęcia)").
Przykładowy kesz po wgraniu tą metodą:

Moderator: Moderatorzy
Napisałeś w punkcie 4:wrygiel pisze:No właśnie na karcie pamięci mi nie działa, tylko na wewnętrznej.
(...) Następnie rozpakuj plik ZIP do katalogu głównego na karcie (...)
zapisanie bezpośrednio na karcie MicroSD mi nie działa
zależy czy weźmie się ze spoilerami czy wszystkie fotki. Ale fakt, przy pobieraniu 5k keszy plik może trochę ważyć. Tak czy inaczej przy 500 działa tak samo jak bez fotekLza pisze:oregon podobno obsługuje 5000 geocache, ciekawe, ciekawe. Nie omieszkam sprawdzić, ale nie mam na tyle cierpliwości by wklikać na piechote, poczekam na możliwość ściągnięcia bezpośrednio z OC.
Swoją drogą, trochę to pobieranie będize teraz zasobożerne, pewnie i czas pobierania gpxa z fotkami się znacząco zwiększy.
Sluszna uwaga, zobacze co da sie zrobic, bo narazie napisalem to tak, ze kod oc.pl sam nie wie jaki jest rozmiar pliku dopoki go nie sciagniesz w calosci (bo w locie go pobieram z okapi i wyrzucam strumien odrazu), wiec to nie jest kwestia wylacznie niewyswietlania tego.. Pomyslimy;)Stryker pisze:Przydałby się przy okazji licznik megabajtów całości - niby fotka ma ograniczenie rozmiaru, ale ograniczeń co do ich ilości/kesz już nie ma, więc trudno przewidzieć czy opis+logi+fotki jednej skrzynki zajmują w sumie 100kB czy 5MB